Deniz Seki'ye Gülben Ergen'den ziyaret

Bakırköy Kadın Cezaevi'nde hükümlü olan Deniz Seki'yi ünlü sanatçı Gülben Ergen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde yalnız bırakmadı ve ziyarette bulundu.

Halen cezaevinde olan ünlü sanatçı Deniz Seki'ye meslektaşı Gülben Ergen'den destek geldi. Yakın bir zamanda hapishaneden çıkacak olan Deniz Seki'nin oldukça heyecanlı olduğu ve özgür kalmak için gün saydığı ifade edildi.

Bakırköy Kadın Cezaevi'nde hükümlü olan Deniz Seki'ye ünlü sanatçı Gülben Ergen bir ziyarette bulundu. Cezaevinde Deniz Seki ile birlikte mahkumlara şarkı söyleyen Gülben Ergen'in oldukça neşeli olduğu da gözlerden kaçmadı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Deniz Seki'yi yalnız bırakmayan ünlü sanatçı Gülben Ergen'in ziyaretine diğer hükümlülerinde katıldığı belirtildi.

'Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme' suçlarından hüküm giyen Deniz Seki'yi çok fazla yalnız bırakmayan isimlerden biri olan Gülben Ergen'in yanı sıra bu isimler arasında geçen haftalarda da bir ziyarette bulunan Demet Akalın'da yer almıştı. Saat 13.00 sıralarında cezaevine gelen Gülben Ergen çıkışta gazetecilere bir dizi de açıklamada bulundu.

SOHBET VE ŞARKI

Oldukça neşeli olan Gülben Ergen açıklamasında, "Deniz Seki'yi ben her zaman ziyaret ediyorum. Şu an kendisi içeride ama yakın bir zamanda çıkacak kısmetse. Bugün ona ilk defa sarıldım. Oldukça mutluyum" ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen daha sonrasında, "Herkese çok çok selamları var. Oldukça iyi bir görüşme oldu. Çokça da güzel bir gün geçirdim ve iyi ki gelmişim. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım diyebilirim. Oldukça kalabalıktı. Hem beraberce sohbet ettik ve yeri geldi şarkı da söyledik. Haziran'da Deniz Seki arkadaşım serbest kalacak" şeklinde konuştu.

Daha Fazla Haber