Evlilik programlarına şifreli kanal zorunluluğu

TV ekranlarında son günlerde yaşanan evlilik programlarına skandallarına değinen ünlü isim İpek Tuzcuoğlu bu tür yayınların sadece şifreli kanallar üzerinden yayın yapması gerektiğini savundu.

TV ekranlarında yaşanan skandallar ile ön plana çıkan evlilik programları için yeni bir öner daha geldi. Ekranların renkli simalarından İpek Tuzcuoğlu, evlilik programlarının aile içerisinde huzursuzluğu ön plana çıkardığı için bu tür yayınların şifreli kanallarda yayınlanması gerektiğini ifade etti.

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden biri olan İpek Tuzcuoğlu, evlilik programlarının her gün biraz daha skandal olarak ön plana çıkmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek bu tür yayınların RTÜK tarafından tekrardan gözden geçirilmesini ve gerekirse şifreli kanallar üzerinden yayın yapması gerektiğini savundu.

Kütahya Belediyesi'nce düzenlenen 'Başarılı Kadınlar ve Medya' panele katılan İpek Tuzcuoğlu, gündeme dairde çarpıcı ifadelerde bulundu. Hazer Dinar-i Kültür Merkezi'ndeki 'Başarılı Kadınlar ve Medya' panelde konuşan İpek Tuzcuoğlu, bu tür yayınların sadece şifreli kanallarda yayınlanması gerektiğini belirtti. İpek Tuzcuoğlu açıklamasında, "Türkiye'de herkesin evlenmek istediği ekranlarda lanse ediliyor. Bu büyük bir hata. Evlilik kutsal bir müessese. Böyle ayaklar altına alınması uygun değil. Burada sıkıntı yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yazar Eda Tezcan ise açıklamasında, "Evlilik programlarındaki insanlar sahte davranışlar sergiliyor. Acun Ilıcalı bu konuda çok başarılı ancak diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyiz" şeklinde konuştu.

Daha Fazla Haber