Beren Saat ile İlker Kaleli aynı projede

Güzel oyuncu Beren Saat ile Poyraz Karayel dizisinin başrol oyuncusu İlker Kaleli'nin yeni bir proje için gizlice bir araya geldikleri iddia edildi.

Kenan Doğulu ile evlenerek tüm dikkatleri üzerinde toplayan güzel oyuncu Beren Saat ile final yapan Poyraz Karayel dizisinin yakışıklı oyuncusu İlker Kaleli'nin aynı dizi için ortak bir projede yer alacakları haberi magazin gündeminde geniş yer buldu.

Ve Beren Saat sonunda yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem'de hayranlarıyla buluşan ancak fazla ilgi görmeyince diziden ayrılmak zorunda kalan Beren Saat'in Poyraz Karayel dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu İlker Kaleli ile ortak bir projede buluşacakları ifade edildi.

İkilinin bir gece mekanında gizlice menajerleri aracılığıyla görüştükleri de ortaya çıktı. Uzun süre sohbet eden ikilinin çok yakın bir zamanda bunu resmen açıklaması da bekleniyor. Başrollerde birlikte oynamaya sıcak bakan ikili Beren Saat ile İlker Kaleli'nin kendilerine sunulacak güzel bir senaryo da yada sinema filminde oynaması bekleniyor.

Poyraz Karayel dizisinin 1 Mart tarihinde final yapmasının ardından yeniden ekranlara dönmeye sıcak bakan İlker Kaleli'nin sevgilisi Burçin Terzioğlu ile çok yakın bir zamanda tatile çıkmaya hazırlandığı kaydedildi.

Daha Fazla Haber