Asena Atalay yardımcısını kovdu

Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'a bir darbede yardımcısından geldi.

Beşiktaş'ın yıldız ismi Caner Erkin ile eski eşi Asena Atalay arasında gerilim tüm hızıyla devam ediyor. Son günlerde Asena Atalay ile Caner Erkin arasında yaşanan kaosa bu sefer de yarımcıdan geldi.

Caner Erkin ile Asena Atalay arasında yaşananlar gündeme damga vurmaya devam ediyor. Evlilikleri boyunca yaşadıkları ile gündeme gelen Asena Atalay ile eski eşi Beşiktaşlı Caner Erkin'in arasındaki kaos boşanmadan sonrada devam etti. Caner Erkin'in sevgilisi Şükran Ovalı ile evlenmesinden sonra eski eşinden alacağı nafakayı arttırmak için tekrardan avukatına danışan ve ardından mahkemeye giden Asena Atalay'ın yüzü bir türlü gülmek bilmiyor.

Asena Atalay'ın yanında çalışan yardımcısının ise sürekli olarak eski eşi Caner Erkin'e laf taşıdığı ve işinden olduğu iddia edildi. Asena Atalay'ın geçen günlerde bir dizi estetik operasyonu geçirdiği iddia edilmiş ancak ünlü isim bu haberleri tek tek yalanlamıştı. Caner Erkin'in Şükran Ovalı ile evlenmesinden sonra kıskançlık krizlerine girdiği iddia edilen Asena Atalay'ın son günlerde bu durumu iyice hazmedemediği ifade edildi.

Yaptıklarının yanında açtığı maddi ve manevi tazminatlar ile eski eşi Caner Erkin'i dava eden ve bir türlü rahat bırakmayan Asena Atalay'a son darbe de oğlundan geldi. Ancak Caner Erkin'in eşi Şükraan Ovalı ile mutlu olduğu ve siyah beyazlı formayı giymekten ötürü de oldukça keyiflendiği belirtildi.

Daha Fazla Haber