Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın aşkı belgelendi

Show TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran İçerde dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın sevgili oldukları ve büyük bir aşk yaşadıkları iddia edildi.

Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy ile sevgilisi olduğu iddia edilen Duygu Sarışın'ın baş başa görüntülenmesi aşk iddialarını yeniden alevlendirdi. Boğazda çekilen görüntüler için henüz Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'dan net bir açıklama yada yalanlama gelmemesi bu iddiaları daha da güçlendirdi.

Reyting rekorları kıran İçerde dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın son olarak bir barda eğlendikleri ve hemen ardından ise boğaz keyfi yaptıkları resmen görüntülendi. Yeni aşıkların görüntülerden sonra neler söyleyecekleri ise şimdiden hayranları tarafından merak ediliyor.

Dizi çekimlerinden hemen sonra ekip arkadaşlarından Rıza Kocaoğlu ile birlikte Kanlıca'da bir kafede oturan ve ardından koyu bir sohbete dalan Çağatay Ulusoy ile sevgilisi Duygu Sarışın'ı yoldan geçen hayranlarının yakaladığı da resmen ortaya çıkmış oldu. Çağatay Ulusoy ile sevgilisi Duygu Sarışın'ı aynı ortak fotoğraf içerisinde görüntülemeyi başaran dizi hayranları ise bu aşktan oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Daha öncede Medcezir dizisinde başrol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile de aşk yayan Çağatay Ulusoy'un yeni sevgilisi Duygu Sarışın'ın kim olduğu ise şimdiden merak ediliyor.

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

24 Kasım 1987 İzmir doğumlu olan Duygu Sarışın, 1.70 boyunda ve 56 kilo. Gözleri kahverengi ve akrep burcu olan Duygu Sarışın, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra İzmir Devet Tiyatrosu'nda çalıştı.

Cennetin Sırları, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi dizilerde rol alan Duygu Sarışın şu sıralarda İçerde dizisinde Sema komiser karakterini canlandırıyor.

Daha Fazla Haber