Ponzi Arzu ve Vurguncu Özlem en zengin koğuş ağaları

Yenişehir'de Yüksek Güvenlikli Kadın Cezaevi'nde aynı koğuşta kalan saadet zincirinin temsilcileri Özlem Akçeşme ile Arzu Mertgil en zengin kadın ağalar olarak dikkat çekiyor.

Yenişehir'de Yüksek Güvenlikli Kadın Cezaevi'nde aynı koğuşta kalan ve bir zamanların saadet zincirlerinden biri olan ve daha sonrasında piyasayı milyonlarca dolar zarara uğratan kadın ağalar Özlem Akçeşme ile Arzu Mertgil şimdilerde tüm dikkatleri üzerilerinde topluyorlar.

Bursa'da saadet zinciri sonrasında piyasada nam salan iki ünlü kadın ağa Özlem Akçeşme ile Arzu Mertgil, Yenişehir'deki Yüksek Güvenlikli Kadın Cezaevi'nde aynı koğuştular. 46 yaşındaki Özlem Akçeşme ile 38 yaşındaki Arzu Mertgil'in şimdilik cezaevinde kendi koğuşlarının ağası olması da gözlerden kaçmıyor.

Kadınlar koğuşunda en zengin ağalar olarak bilinen ikili ise dışarı çıkacakları günü iple çekiyorlar. Bursa'da bir şirkette 24 yıldan bu yana mali müşavirlik adı altında çok sayıda zengin iş adamını ve kurumları dolandıran Özlem Akçeşme, piyasayı milyon dolarlar ile zarara uğrattı. Özlem Akçeşme daha sonrasında olaylar patlak verdikten sonra önce işinden uzaklaştırıldı ve Aralık ayında ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arzu Mertgil ise toplamda 60 kişiden 13 milyon dolar çarpmak suçundan mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Piyasayı tarumar eden ikili ise şimdilerde aynı koğuşta kalıyorlar. 240 kadın hükümlü ve tutuklunun kaldığı cezaevinde Özlem Akçeşme ile Arzu Mertgil'in dolandırıcı ve hırsızlar ile aynı koğuşta kaldıkları ve en zengin ağalar olarak karşılandıkları ifade edildi.

Daha Fazla Haber