Esra Erol'dan ekranlara veda

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un son açıklamalarından sonra ekranlarda yayınlanan izdivaç programlarının yasaklanarak kaldırılacağının ifade edilmesinden sonra Esra Erol'un yeni bir proje üzerinden çalışmaya başladığı belirtildi.

Televizyon ekranlarında yayınlanan izdivaç programlarının yasaklanacağı haberi gündemde bomba etkisi yaratırken Esra Erol'un yeni proje çalışmalarına şimdiden başladığı ifade edildi.

Evlilik programlarının RTÜK tarafından yasaklanacak olması sebebiyle şimdiden projeler TV kanallarını harekete geçirdi. İzdivaç programı denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Esra Erol ise yeni projesiyle şimdiden parmak ısırtacağa benziyor. İzdivaç programları için vatandaşlardan gelen tepkilere sessiz kalmak istemeyen RTÜK ise şimdilik sadece para cezası keserken yeni sezonda evlilik programlarına izin verilemeyeceği de gelen ilk iddialar arasında yerini aldı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise izdivaç programları hakkında gelen şikayetlerin göz önüne alınacağını belirterek çok yakın bir zamanda yasaklama yoluna gideceklerini sözlerine eklemişti. 2007 yılından bu yana ekranların vazgeçilmez programı olan izdivaç için şimdiden yeni yollar aranmaya başlandı.

Bu konuda ilk adım ise Esra Erol tarafından atılmaya başlanacak. ATV ekranlarında yeni bir proje ile hayranlarının ve takipçilerinin karşısına geçecek olan Esra Erol'un bu işi sır gibi sakladığı iddia ediliyor. Sezon sonunda bu işi yapmayacağını belirten Esra Erol'un şimdiden veda etmeye hazır olduğu belirtildi.

Esra Erol'un son programlarında izdivaç programları için söylenen sözlere oldukça içerlendiği de belirtmesi gözlerinin dolmasına neden oldu

Daha Fazla Haber