Gece yarısında Bülent Ersoy'dan 127 bin liralık alışveriş

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, Nişantaşı'ndaki bir kuyumcuya gece yarısında girerek beğendiği 5 altın kolye için 127 bin liralık alışveriş yaptı.

Türk müziğinin divası olarak nitelendirilen Bülent Ersoy, İstanbul'un Nişantaşı semtinde bulunan bir kuyumcuyu gece yarısında açtırınca olanlar oldu. Yüklü miktarda kuyumcudan alışveriş yapan Bülent Ersoy 127 bin lira değerinde altın aldı.

Mücevhere olan tutkunluğu ile bilinen Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, ünlülerin uğrak mekanlarından Nişantaşı'nda akıl almaz bir alışverişe imza attı. Gece yarısının bir saatinde kendisi için özel olarak açılan kuyumcuda zevk-i sefaya dalan Bülent Ersoy'un tamı tamına 127 bin lira civarında altın aldığı iddia edildi.

Beğendiği 5 altın kolye için 127 bin lirayı gözden çıkaran Bülent Ersoy geçen aylarda da Kapalıçarşı'da polisleri de yanına alarak bir mağaza dükkanı açtırmıştı. Bülent Ersoy o gecede Rumeli Orhan Kemal Kuyumcusu'ndan 2 ipek halı ile almıştı. 215 bin liralık alışverişin ardından açıklamalarda bulunan diva Bülent Ersoy, "Kapalıçarşı esnafını her zaman severim. Çok saygılı oluyorlar. Ben yaptığım alışveriş ile ülke ekonomisine katkıda bulunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Bülent Ersoy son olarak ise İstanbul'un ünlü mekanlarından Nişantaşı'nda bir kuyumcu gece yarısında açtırarak yaptığı 127 bin liralık alışveriş ile magazin gündeminde ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Daha Fazla Haber