Şahan'dan Esra'ya film teklifi

Esra Erol'un yeni sezonda ekranlara veda edeceğini duyan Şahan Gökbakar sosyal medya hesabı Instagram üzerinden güzel sunucuya şok eden film teklifinde bulundu.

Ve sonunda Esra Erol ekranlara veda ettiğini resmen canlı yayında açıkladı. Önümüzdeki sezondan itibaren izdivaç programlarının yasaklanacağı haberini alan Esra Erol yeni sezonda ekranlarda olmayacağını itiraf etti. Asıl şok ise ondan sonra geldi. Recep İvedik karakteriyle adından söz ettiren Şahan Gökbakar'ın Esra Erol'a film teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Evlilik programlarının yeni sezonda yayından kaldırılmasına kesin gözüyle bakılırken ilk sitem güzel sunucu Esra Erol'dan geldi. Yaşlı gözlerle yeni sezonda ekranlarda olmayacağını itiraf eden Esra Erol'a sosyal medya üzerinden hayranları ve takipçileri büyük destek de bulundu. Esra Erol evlilik programları için vatandaşların söylediği sözlerden sonra canlı yayında, "Ben bu atılan çamurlarla yaşayamam. Bu bize yapılan bir haksızlıktır" ifadelerini kullanması büyük yankı uyandırdı.

FİLM TEKLİFİ

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Esra Erol, "Ben 10 senedir bu ekranlardayım. Çok büyük emeklerim oldu ve bunun karşılığında bir de çocuk büyüttüm. Ancak son 2 yılda yaşadıklarım gerçekten çok acı verici. Ben bunları hak etmedim" şeklinde konuştu. Gözleri dolan Esra Erol'un konuşmakta oldukça zorlandığı dile getirildi.

Bu açıklamaların hemen arından ise Şahan Gökbakar'ın Esra Erol'a film teklifinde bulunduğu ifade edildi. Instagram sayfası üzerinden Esra Erol'a seslenen Şahan Gökbakar, "Seninle hemen bir film çekeriz Sayın Esra Erol. Mutlaka çok ama çok iyi oynarsın" sözlerini kullandı.

Daha Fazla Haber