Hadise'ye ayakkabı reklamından 2 milyon lira

Türk pop müziğinin güzel şarkıcılarından biri olan Hadise bir ayakkabı firmasının reklamından tamı tamına 2 milyon lira kazanacak.

Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden güzel şarkıcı Hadise yeni reklam filmi ile kazancını katlamayı hedefliyor. O Ses Türkiye yarışmasının da vazgeçilmez jüri üyelerinden biri olan Hadise'nin yeni reklam filminden 2 milyon lira alacağı da son gelen iddialar arasında yer aldı.

Güzel şarkıcı Hadise bir kez daha kameraların karşısına yeni reklam filmi için çıkmaya hazırlanıyor. Adı sır gibi saklanan bir ayakkabı markası için kameraların karşısına geçecek olan Hadise'ye ödenecek olan miktar ise tamı tamına 2 milyon lira olacak. Türk pop müziğinde saygın bir yere sahip olması ile birlikte ayrıca O Ses Türkiye yarışmasında da adından sıkça söz ettiren Hadise'nin son yıllarca oynadığı reklam filmlerinden kazandığı paralarla adeta bir servet yaptığı da biliniyor.

Son olarak bir tavuk reklamında boy gösteren güzel şarkıcı Hadise buradan da 1.5 milyon lira kazanmıştı. Bu kez de yeniden bir reklam filminde boy gösterecek Hadise'nin ayakkabı mağazaları zincirinden bir halkayı da kendisine ekleyeceği ifade ediliyor. Ayakkabı firmasından 2 milyon lira kazanacak olan Hadise'nin çekimler için şimdiden tüm hazırlılarını tamamladığı ve reklamın çok yakında TV ekranlarında gösterimde olacağı vurgulandı. Hadise'nin şu ana kadar ise reklam filmlerinden yaklaşık 5 milyon lira kazandığı da son gelen bilgiler arasında yer aldı.

Daha Fazla Haber