Esra Erol'un kazancı 100 bin lira

KHK kararıyla evlilik programlarının yeni sezonda sonlandırılacak olmasından sonra Esra Erol'un kazancının 100 lira olduğu iddia edildi.

Evlilik programlarının yakın bir zamanda son bulacak olması nedeniyle oldukça üzgün olduğunu dile getiren ve son canlı yayında gözyaşlarına boğulan Esra Erol'un kazancı adeta dudak uçuklattı. Esra Erol'un günlük kazancının bölüm başına yaklaşık olarak 100 bin lira olduğu iddia edildi.

Yeni sezonda izdivaç programlarının KHK kararı doğrultusunda yayından kaldırılacak olmasından sonra ortada kalmaktan büyük üzüntü duyan Esra Erol'un kazancı herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü gazete yazarlarından biri olan Cengiz Semercioğlu sunucu Esra Erol'a sert bir tepki göstererek, "Günde 100 bin lira kazanıyorsun. Artık bir daha bu işi yapmayacağım diyorsun ama buna kendin bile inanmıyorsun. Lütfen böyle yapma Esra Erol, hiç ama hiç inandırıcı olamıyorsun" ifadelerine yer verdi.

Cengiz Semercioğlu yazısının devamında, "Esra Erol Hanım her defasında aynı şeyleri yapıyor. Artık bu tür programlar inandırıcılığını tamamen kaybetti. Sadece reyting uğruna akıl almaz işlere kalkışıyorlar. Madem kendisi bu işin sonunun geldiğini düşünüyordu da neden sözleşme uzatma imkanı duydu acaba. Sadece boş konuşuyor. Bu işi yapmak istemese günde 100 bin lira para zaten kimse kazanamaz. Ya artık kendisi işi bıraksın yada sessiz kalsın. Böyle çığırtkanlık yapmaya hiç ama hiç gerek yok Sayın Esra Erol…" şeklinde demeç verdi.

Daha Fazla Haber