İçerde dizisine yeni rakip: Avatar Atakan

Show TV ekranlarında on binlerce hayranı bulunan İçerde dizisine 3 rakip birden geliyor. Star TV ekranlarında başlayacak olan Söz dizisi ise İçerde'nin en büyük rakiplerinden biri olacak gibi...

Show TV ekranlarının fenomen dizisi İçerde'ye yeni rakipler geliyor. Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden birisi olan İçerde'ye en büyük rakip ise Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Söz dizisi olacak. Söz dizisi 3 Nisan 2017 Pazartesi günü Star TV ekranlarında ilk bölümü ile başlayacak.

Ekranlarda yeni başlayacak olan askeri diziler İsimsizler, Söz ve Savaşçılar Show TV'nin İçerde dizisine rakip olmaya çalışacak. Pazartesi günlerinde şu an için sadece İçerde dizisinin ön planda olması reytinglerin Show TV'ye akmasına neden oluyordu. Bu dizilerin başlamasından sonra ise İçerde'nin bundan nasıl etkileneceği ise şimdiden merak ediliyor.

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden biri olan İçerde'nin bomba rakipler karşısında nasıl bir senaryo değişikliğine gideceği merak edilirken rakipler ise Kanal D'den İsimsizler, Star TV'den Söz ve Fox TV'den Savaşçılar dizisi olacak.

SÖZ DİZİSİ GELİYOR

Türkiye'nin şu anda en büyük prodüksiyonlarından biri olarak gösterilen ve başrollerinde Survivor şampiyonu Avatar Atakan olarak tanınan boksör Çağan Atakan Arslan rol alacağı Söz dizisinde ayrıca Tolga Sarıtaş'da oynayacak. Söz dizisinin ilk bölümü ise 3 Nisan 2017 Pazartesi günü Star TV ekranlarında olacak.

Daha Fazla Haber