Serdar Ortaç'ın Bulgaristan konserine bomba ihbarı

Bulgaristan'da bir eğlence mekanı olan kumarhanede hayranları ile buluşması beklenen Serdar Ortaç'ın konserine sayılı dakikalar kala gelen bomba ihbarı yüzlerce vatandaşta panik havası yarattı.

Türk Pop müziğinin ünlü isimlerinden Serdar Ortaç'ın Bulgaristan konserinde büyük bir panik yaşandı. Serdar Ortaç'ın bir eğlence merkezinde Bulgaristan'da konser vereceği mekanda bomba paniği ortalığı karıştırdı.

Türk vatandaşların çoğunlukta olduğu Bulgaristan'da bir eğlence mekanında Serdar Ortaç konser öncesinde büyük bir tehlike atlattı. Ülkemize sadece 30 km uzaklıkta yer alan Bulgaristan'ın Svilengrand bölgesinde Serdar Ortaç'ın konseri öncesinde bir şahıs tarafından polise bomba ihbarı yapıldı. Yüzlerce insanın tahliye edildiği yerde polisler uzun süre bomba taraması yapmak zorunda kaldı.

Pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç'ın sahne alacağı sırada konsere sayılı dakikalar kala kumarhaneye yapılan bomba ihbarı nedeniyle mekan polisler tarafından boşaltıldı. Büyük panik yaşayan vatandaşlar bir anda etrafa koşuşturmaya başlayınca olanlar oldu. Bomba ihbarının yapılmasının ardından çevrede güvenlik çemberi oluşturulurken polis ise ihbarı yapan kişiyi şimdiden araştırmaya başladı.

Şüphelerin özellikle aşırı milliyetçi olan Bulgar gruplar tarafından yapıldığı iddia edilirken daha öncede Türk seçmenleri taşıyan otobüs firmaları uzun süre boyunca sınır kapısında bekletilmişti. Bulgar güvenlik görevlileri ise sınırda Türk gazetecilerin bölgeye girişini de yasaklamak zorunda kalmıştı.

Daha Fazla Haber