Hande Erçel yeni sevgilisiyle İstanbul gecelerinde

1,5 yıllık sevgilisi Ekin Mert Daymaz'dan ayrılan güzeller güzeli oyuncu Hande Erçel'in uzun bir aradan sonra İstanbul gecelerinde yeni sevgilisi ile yakalanması magazin gündemini değiştirdi.

Son oynadığı dizisinin sona ermesinden sonra ortalıklarda bir süre görünmeyen güzel oyuncu Hande Erçel sevgilisi Ekin Mert Daymaz'dan ayrıldıktan sonra yakayı İstanbul gecelerinde ele verdi. Yakışıklı sevgilisi ile görüntülenen Hande Erçel, ondan ne kadarda "Arkadaşım!" diye bahsetse de görüntüler hiçte öle olmadığını söylüyordu.

Güzel oyuncu Hande Erçel sevgilisi Ekin Mert Daymaz'dan ayrıldıktan sonra bir süredir ortalıklarda görünmüyordu. Güzeller güzeli oyuncu Hande Erçel ne sosyal medyada ne de ortalarda görünmeyince yurt dışında olduğu ihtimalleri üzerinde duruluyordu.

İstanbul gecelerinde bir arkadaşı ile beraber önceki gece görüntülenen Hande Erçel'in sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin ise henüz kim olduğu tam olarak bilinmiyor. Gecelerde eğlenceden eğlenceye akan ikili daha sonrasında ise son takıldıkları mekandan sessiz sedasız ayrıldılar.

Arnavutköy'de bir mekanda eğlenen Hande Erçel ile sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin adının Emre olduğu orta çıktı. Hande Erçel basın mensuplarına yakalanınca, "Emre sadece benim arkadaşım. Yalnız olduğum için beraber eğlenmeye çıktık" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 1,5 yıl süren birlikteliğinden sonra sevgilisi Ekin Mert Daymaz'dan ayrılan Hande Erçel bir süredir ortalıklarda gözükmüyordu.

Daha Fazla Haber