Meme dikleştirme ameliyatları sorunları gideriyor

Uzmanlar sarkık göğüslerde yapılacak meme dikleştirme ameliyatlarının büyük mucizeler yaratacağını savunuyor.

Uzmanlar göğünde sarmak sorunu yaşayan kadınların en fazla başvurduğu göğüs estetiği operasyonlarının meme dikleştirme ameliyatları olduğunu işaret ediyor. 
Kilo alıp verme ve emzirme dönemlerinde sonra göğüslerde sarmak sorununun doğal bir süreç olarak ortaya çıktığını belirten uzmanlar, bu etkenlerin yanı sıra yaşlanmayla birlikte de göğüslerde sarkmanın yaşanabileceğini hatırlatıyor. 

Kadınların meme dikleştirme operasyonu için uygun olup olmadığını belirlemenin 4 basit yolu bulunduğunu işaret eden uzmanlar,  meme dokusunun ağırlığının memeyi aşağıya çektiğini ve hatta memenin sarmasıyla birlikte meme altında bulunan cildin hava almaması nedeniyle cilt problemlerinin oluştuğunu kaydediyor. 

Sarkık göğüste meme başının yere doğru baktığını vurgulayan uzmanlar, kadınların sutyensiz  bir şekilde aynaya baktıklarında harenin konumuna göre kendi kendilerine bile karar verebileceklerini paylaşıyor. Desteksiz sutyen takıldığında meme dokusunun istenen şekilde durup durmadığının da önemli olduğunun altını çizen uzmanlar, meme dikleştirme operasyonu için kendilerine mutlaka başvurulması gerektiğini paylaşıyor. 

Göğüslerinin sarmasından şikayetçi olan bazı hastalar göğüslerinin küçüklüğünden de muzdarip olduğundan uzmanlar dikleştirme ameliyatı ile birlikte göğüs implantı yerleştirerek memenin büyümesini sağlayabiliyor. Aynı şekilde dikleştirme ameliyatıyla birlikte küçültme ameliyatı da yapılabiliyor.

MEME OPERASYONLARI SAĞLIK SORUNLARINI DA KALDIRIYOR
Meme ameliyatlarının estetik sorunlara son verdiği gibi kadınların bel ve sırt ağrılarını da ortadan kaldırdığını hatırlatmakta fayda var. Yani meme dikleştirme operasyonları sadece estetik kaygıyla yapılan operasyonlar değil. 
 

Daha Fazla Haber